iPhone

Om det är något som inte kräver en närmare presentation så är det iPhone. Något som fullständigt chockade publiken när den presenterades. Vi skänker gärna en tanke till alla föräldrar som stod rådvilla när deras barn krävde en iPhone.

iphone-in-hands

 

Nu har den största rusningen stillats och andra tillverkare följt efter i spåren, men iPhone leder telefonernas Premier League. Vad som följer med en populär produkt är bland annat alla tillbehör utvecklas parallellt. Man måste hålla i minne att iPhone är mycket mer än bara telefon. Med flera tillbehör kan du bredda ditt användningsområde.

Tillbehör

Alla vet det mesta om de vanliga tillbehören men det gör dem inte mindre viktiga. Men visst finns det områden som är värda en extra titt, som till exempel externa högtalare och armband att ha telefonen i när du kör ett träningspass. Skriver du mycket? Då kan ett tangentbord vara något för dig. Med den finessen att den också fungerar som skärmskydd. Bra när man ska vidare. Kanske vill du ha ett bluetooth headset? Toppen för dem som vill prata handsfree. Vad som gör en iPhone så intressant är mer än tillbehören – utan även apparna du kan ladda ner. Programmerare och entreprenörer världen över arbetar för att förse dig med olika program för din iPhone – som spel, böcker, sociala nätverk, underhållning och utbildning – det finns ett program för alla!

De som idag har en iPhone kommer att vara trogna Apple till den dagen det är dags att byta upp sig. I varje fall de flesta fastslår en amerikansk undersökning. Av dem som inte har denna lyxiga pryl, vill mer än hälften köpa en när de skall byta telefon. Många användare väntar på uppgraderingar, marknaden verkar inte att mättas. De som köper nyaste iPhone säljer sin gamla på nätet. Det finns alltid köpare. Rykten om hur nästa telefon ska se ut florerar i forum runt om i världen. Skall det bli större skärm? Kommer den att väga mindre? Vilka nya finesser satsar Apple på? Få prylar har lika stor status som iPhone.