Hitta billigare Appleprodukter

Macbook

Att Apple producerar de billigaste produkterna är knappast någon hemlighet. Men trots att man som kund är villig att betala lite extra för att få den kvalitet som Apple erbjuder så är det aldrig fel att spara lite pengar.

Studentrabatter

Om man studerar eller arbetar inom skolan så det alltid en hel del besparingar att göra.  Rabatterna är inte gigantiska men kan på de mest dyra produkterna ändå uppgå till bra över tusenlappen. Om man har pengar som student så finns det knappast några mer passande datorer att införskaffa. År efter år hamnar Macbook air på listor över bästa skolstarsinköpen.

Rabattkoder

Även om studentrabatterna hos Apple är bra som standard så brukar de inte sällan ha specialerbjudanden som gör priserna ännu mer lovande. Än bättre än det är dock de erbjudanden och rabatter som ibland går att hitta hos andra externa återförsäljare. Det enda som krävs är en snabbt titt på kupongerna.se för att se erbjudanden om Appleprodukter som är betydligt lägre än riktpriserna. Extra stora chans till besparing har man om man är villig att ta en produkt som är något äldre och återförsäljaren vill bli av med.

Begagnat

Billigast men kanske inte bäst är att köpa Appledatorer begagnat. Om kraven inte är höga på prestanda eller design så kan begagnat vara ett bra val. På gott och ont så sjunker priserna på begagnade Mac datorer inte speciellt mycket. Detta är självklart bra för den som köper en dator för att sedan sälja den när den är för gammal för de egna behovet. Som konsument som vill köpa en superbillig begagnad dator är det kanske inte riktigt lika roligt.