De bästa mobiltillbehören

9939967-iphone-6-plus

Med de många roller mobilen idag fyller är det ju bra att se till att den är välutrustad och beredd på det mesta.

Skydd

När man köper en mobil är den ofta ganska otålig, det är många som har tappat sin mobil och fått en spricka på skärmen eller till och med haft sönder den. Det är därför det finns ett sådant stort urval av produkter man kan införskaffa som är ämnade att skydda mobilen. Detta handlar ju huvudsakligen om skal och fodral, men man ska inte glömma bort skärmskydd som kan bevara den från repor.

Headset

Alla som har haft händerna upptagna och måste svara i telefon vet hur frustrerande det kan vara, men har man ett bluetooth headset behöver man aldrig tänka på detta.

Hörlurar

Headset är inte det enda mobiltillbehören man har i örat, man får ju inte glömma användbarheten av ett par hörlurar, dessa låter en lyssna på musik och ljudböcker med betydligt bättre ljud än om man använder mobilens inbyggda högtalare, sedan får man ju faktiskt också göra det i fred. För att få bättre livslängd på hörlurarna ska man se till att alltid dra ur dem på rätt sätt, det betyder att inte dra i själva sladden utan i den hylsa som sladden går in i. När man drar i sladden upprepade gånger riskerar man att skada anslutningarna inuti.

Bilhållare

Alla som kört bil och samtidigt försökt använda sin mobil som en GPS vet hur besvärligt detta kan vara om det inte finns någon i sätet bredvid som kan hålla i den eller om man har en hållare som sitter fast på panelen eller vindrutan. Denna lilla pryl kan vara så praktiskt att man inte riktigt vet vad man egentligen gjorde innan man hade en!