Apples användarvänlighet

Apple har varit världsledande när det kommer till användarvänlighet. Sedan de gjorde musen kommersiell 1984 har de att förbättra sina produkter. När de utvecklade iPoden ville de att du skulle ha friheten att lyssna på musik var du än var. Trenden fortsatte med deras dator Macintosh G3 och när deras iPhone kom hade du friheten att köpa egna skal och styla din egen mobil.

Eget motiv på skalet

De har sedan fortsatt att öka funktionaliteten och användarvänligheten för dig. Idag kan du köpa en självhäftande neoprenficka, vilket gör det möjligt för dig att förvara betalkort, passerkort och liknande på baksidan av din mobil. Du kan välja att köpa till ett specialdesignat skal med ett färdigt motiv eller ett som du själv väljer. Idag hittar du mobilskal nästan överallt men störst utbud finns nog ändå på nätet.

Tips

Ska du ut och hajka eller om du jobbar som scoutledare vill du försäkra dig om att din telefon är säker när du utövar de mest tuffa sporterna. Redan idag diskuteras det om nästa iPhone kommer att vara vattentålig. Men till dess får du nöja dig med ett vattentåligt skal. Då kan du designa din telefon med skal som gör din telefon extra tålig samtidigt som du har en egen design på den. Ett motiv som täcker både baksidan och sidorna på telefonen. Vad du än vill säga med din telefon – med iPhone kan du säga det utan att säga ett ord.